top of page
Feyza Boz

MODANIN ÖN YÜZÜ


1 Eylül 1995 yılında Alanya'da doğdum. İstanbulda yaşıyorum. İlk ve orta öğrenimimi Alanya'da tamamladım. İstanbul Üniversitesi sivil havacılık öğrencisiyim. Spor hayatımın vazgeçilmezi, kitap okumak, müzik dinlemek ve dans etmek en büyük hobilerim. Ben tam bir Başak kadınıyım. Hemen hemen tüm özelliklerim var. Hırslı, sevecen, aklına koyduğunu yapan, işinin hakkını veren, bulunduğu ortama uyum sağlayan neşeli bir insanım. 2017 yılında Alanya'da büyük bir deri firmasında modellik yaparak sektöre başladım. 2021'de İstanbul'a taşındım.

Dışarıdan bakıldığında işin sadece renkli kısmı görülmektedir. Ancak madalyonun diğer tarafında büyük bir çaba gizlidir. 1 saatlik bir defilenin hazırlanması O podyuma Çıkmadan önce olan telaş, fitingler, koşuşturmaca ve tabi ki profesyonel olana kadar alınan eğitimlerin zorluğu, poz verebilmek, vücudun her yanını estetik şekilde kullanabilmek bunların hepsini eşit yapabilmek ve aynı anda yapabilene kadar çalışmak bir anlık olan bir şey değil.

Hepsi için çok fazla zaman ve emek harcanıyor bazen emek yeterlilik göstermeyebiliyor. Çünkü o kadar şeyi öğrendikten sonra bir de bunu podyumda giyilen kıyafetleri, makyajla bütünleştirebilmek önemli. Podyuma çiktigimizda her şeyi unutmak ve o an podyumla bütünleşip parlamak o duruşa tamamen odaklanip en iyi pozlarla kıyafeti doğru taşıyabilmek önemli. Evet eğlenceli, güzel farklı bir sektör ama herkesin düşündüğü kadarda kolay ama kendini tamamen tanımanı sağlayabilen bir sektör.


23 görüntüleme

Son Yazılar

Hepsini Gör

MODA VE SANAT

Comments


bottom of page