top of page
Dilara Morgil

INFLUENCER OLMAK MI?


21 Mart 2003 yılında i̇stanbul'da doğdum. i̇stanbul'da yaşıyorum. Yeni medya bölümüne hazırlanıyorum. Spor hayatımın vazgeçilmezi, gezip yeni yerler keşfetmek ,müzik dinlemek ve fotoğraf çekilmek en büyük hobilerim. Özelliklerim ise eğer bir şeyi aklıma koyduysam yapana kadar asla vazgeçmem .Çok hırslıyımdır aynı zamanda çok araştırıcıyımdır. Bulunduğum ortama uyum sağlayan enerjik bir insanım. Influencerlaga ilk 2019 yılında başladım küçüklüğümden beri giyinmeyi çok seven birisiydim belli bir tarzım vardı ve bu tarzımı sosyal medyaya yansıtmak istedim bir çok kişi tarafından da beğenildi .Post paylaştığımda kıyafetini nereden aldın mesajları aldım ve çok hoşuma gitti ve bende bu işi i̇lerletmek istedim. Daha çok kitleye ulaşmak için de Dijital İçerik Üreticiliğine başladım. Kendi tarzımla kombin videoları çekmeye başladım ve insanların daha çok dikkatini çekti. Influencerlık hayatıma bu şekilde ilerlemeye başladım.

Peki ya Influencer olmak?


Influencer olmak için yapmanız gereken kendi tarzınızı oluşturup profilinizi çekici hale getirmek.


Profilinizin düzenli olmasını istiyorsanız aynı tonları kullanmalısınız. Böylece profiliniz düzenli ve dikkat çekici görünür. Belirli aralıklarla düzenli paylaşımlar yapmanız gerek ve düzenli olarak içerik paylaşmanız gerekir. Günlük hayatınızı story üzerinden takipçilerinize yansıtmalısınız böylece kendinizi takipçilerinize daha yakından tanıtmış olursunuz. Reelslerde ise farklı içerikler çekmeniz gerek böylece daha çok dikkat çekersiniz ve kitlenizi oluşturmuş olursunuz. İnfluencerlıkta i̇yi bir reklamcı olmanız gerekiyor .Markayı i̇yi bir şekilde tanıtmanız gerekiyor Böylece işbirlik teklifleriniz daha çok artar. İnfluencerlıkta çok sabırlı olmalı ve asla pes etmemelisiniz .Her iş gibi Influencerlıkta zor bir meslek .Dışardan kolay gibi gözükse de zorlukları var.Kendinize bir hedef koyup o hedefe doğru ilerlemeniz gerekiyor. Böylece iyi bir kazançlar elde edebilirsiniz.





4 görüntüleme

Son Yazılar

Hepsini Gör

MUTLULUK BİR DÜŞÜNCE ŞEKLİDİR

Her bireyin mutluluk tanımı kendisine özeldir. Mutluluk öznel ve görecelidir. Aslında kelimenin tam manasıyla, edinilen bir...

Comments


bottom of page