top of page

İDDİASI KENDİNDEN: Dolabınızdaki Farklılıklar Rugan Parçalarınız


Sizlere kısa ama farklılık yaratacak bir yazıyla geliyorum. Dolabınızdaki rugan parçalarla iddianızı en iyi şekilde gösterebilir ve bunu en gösterişli şekilde yansıtabilirsiniz.



Her dolapta olmayan farklı bi parça önerisiyle geldim! Rugan etek yada rugan pantolon.İlk görüldüğü yada duyulduğu zaman farklı tepkiler oluşturan bu cool parça aslında giydiğinde fazla iyi durduğunu gördüğünüz zaman şaşırabilirsiniz çünkü gerçekten top bi parça.Gece yada gündüz her türlü kullanıma uygun bir parça olan rugan artık hayatımıza daha çok dahil olmaya başladı özellikle bu sene trendlerin içinde yer alıyor.Cesareti ve özgüveni tavan yapacak bir parça arıyorsanız mutlaka deneyin derim.


Özellikle rugan mini etek ve çizme uyumu aşırı cool bir look oluşturabiliyor. Her tarza hitap etmese bile ayrı bir havası oluyor. Eğer kombini daha da dikkat çeken bir hale getirmek istiyorsan mutlaka uzun bir çizmeyle tamamlamalısın! Üzerine ise crop ceket ya da salaş bir gömlekle bütünlük sağlayabilirsiniz.


Rugan bir etek oldukça dikkat çekici bir parça olduğundan spor parçalarla ve sade renklerle bir arada kullanarak daha spor ve şık bir görünüm oluşturabilirsiniz.Dökümlü bir kazak ya da kısa koyu –neon renk bir büstiyer ideal seçenek olabilir. Hem spor hem iddalı olmak mümkün bir parça.


42 görüntüleme

Son Yazılar

Hepsini Gör

MODA VE SANAT

Comments


bottom of page