top of page

CEMRE TAŞ KOMBİN ÖNERİLERİ

Hepinize selam bu yazımda sizlerle asla modası geçmeyen parçalardan bahsetmek istiyorum.


Son yıllarda moda başlığı adı altında bir çok kombin, bir çok moda trendleri hayatımıza girdi. Benim için moda kendime yakışan, proporsiyonuma uyan parçaları birleştirmek oldu. İçerisinde kendimi mutlu hissettiğim parçalar kullandığım zaman hep daha çok beğeni aldım. Asla vazgeçemediğim parçalarım var ve hepimizin dolabında olması gerekenler olarak da adlandırabilirim. Bunların ne olduğunu aktarmak için sizlerle buluştum:


1-SİYAH ELBİSE

Bir çok yerde kullanabileceğimiz banko parça diyebiliriz, küçük dokunuşlarla davetlerde, akşam yemeklerinde şık olarak kullanabilirken yine aynı soft dokunuşlarla günlük hayatımızda arkadaşlarımızla kahve içmeye giderken kullanabiliriz.


Peki tüm bu kombinleri yaparken vücudumuzu tanıyor muyuz ? Asıl önemli olan bu bence.


2-BLAZER CEKETLER

Bu yıl blazer ceketler inanılmaz yükselişte jeanlerle, mini elbiselerle, hatta jogger eşofmanla kombinimizi inanılmaz güzelleştiren bir parça.


3- TAŞLI TAKILAR

Bundan yaklaşık 5-10 yıl önce yine herkeste olan taşlı takıları görmeye başladık. Spor kombinleri bile bu takılarla şık hale getirmek mümkün.


Ve son olarak renk uyumuna değinmek istiyorum.Renklerin karmaşası ya çok sıradan yada aşırı renkli kombinler görüyoruz. Benim tercihim siyah tonlarda olsada sezonun favori rengi bu yıl mor oldu ve bence küçük detaylarla bu rengi kombine katmak inanılmaz güzel oluyor.



Kendi modanızı yaratın


Hem yaz hem de kış mevsimlerinde giyebileceğimiz taytlar da kurtarıcı parçalarımızın arasında yer alıyor. Tayt kombinlerini zenginleştirmek çok basit oversize kazaklar ve botlarla inanılmaz cool bir görüntü yakalarken, croplarla inanılmaz rahat ve spor hissediyoruz. Yani aslında bu kombinle moda ve trendi rahat olarak da yakalayabildiğimizi gösteriyoruz.


Spor kombinleri daha feminen ve seksi göstermek benim için oldukça heyecan verici oluyor. Bu da zaten herkeste her parçanın farklı durmasını sağlıyor. Özellikle kış aylarında Palazzo pantolonlar ve büstiyerlerin birleşimi inanılmaz bir etki yaratıyor. Peki tüm bu kombinleri yaparken en önemli nokta nedir sizce?Ben sizler için cevaplıyorum; vücudunuzu tanımanız ve içerisinde kendinizi mutlu hissettiğiniz parçalara sahip olmak.


Renklere değinecek olursak ben tam anlamıyla siyah kadınıyım derken şu an dolabımda asla kullanmam dediğim bir çok rengi görüyorum. Bildiğiniz gibi bu yılın favori rengi mor. Bu rengin birleşimini oldukça çok sevdim. Kombinlerimizi renklendirmek ruhumuza da iyi geliyor. Tüm renklerin inanılmaz bir enerjisi var peki sizin tarzınız nedir siyah genlerden mi yoksa moda severlerden misiniz ? Bunun cevabını ve daha şık kombinleri bir sonraki yazımızda tekrar konuşacağız.

133 görüntüleme

Son Yazılar

Hepsini Gör

MODA VE SANAT

Comments


bottom of page